Košarica

Pahljača za na oder, žur ali vroče poletne dni (25.4 x 33.02 cm)

Pahljača za oder ali vroče dni slika
Novo
Pahljača za na oder, žur ali vroče poletne dni (25.4 x 33.02 cm)
  • Zaloga: 2-3 dni
Število ogledov 147
15,00 €
Brez DDV: 12,30 €

Pahljača za oder ali vroče dni je odlična izbira za vse tiste, ki iščete udobno in praktično rešitev za sončne dni. Ta pahljača je posebej oblikovana za uporabo na odru ali v vročih poletnih dneh, saj nudi izjemno udobje in zračnost.

S svojo kakovostno izdelavo in trpežnimi materiali je pahljača za oder odlična naložba za dolgoročno uporabo. Ne glede na to, ali ste glasbenik, igralec ali samo želite uživati v udobju na prostem, bo ta pahljača zagotovila, da ostanete hladni in udobni tudi v najbolj vročih dneh.

Ne izgubljajte časa z iskanjem drugega izdelka, saj je pahljača za oder ali vroče dni zagotovo prava izbira za vas.

Ne odlašajte več in si zagotovite svojo pahljačo še danes. Obiščite našo spletno trgovino in jo naročite že danes!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Izdelek iz iste kategorije

Kovinski zložljivi obešalnik za torbice.Da vam nikoli več ne bo treba iskati prostora za torbico ali jo celo položiti na tla.Premer okr..
10,00 €
Brez DDV:8,20 €
Predpasnik je izdelan iz 100 % bombaža. Kakovosten material zagotavlja dolgotrajno udobno uporabo tudi za profesionalne kuharice in kuharje.Trak o..
30,00 €
Brez DDV:24,59 €
Skodelice so izdelane iz kakovostne keramike in potiskane v barvah. Priporočamo ročno pomivanje, tako bo skodelica res dolgo časa ostala čudovita...
20,00 €
Brez DDV:16,39 €
Izdelana je iz kakovostnih materialov. Dvojna stena zagotavlja, da pijača ostane topla ali hladna dlje časa.Velikost je idealna za v torbico, zelo..
25,00 €
Brez DDV:20,49 €