Košarica

Modni dodatki

Kovinski zložljivi obešalnik za torbice.Da vam nikoli več ne bo treba iskati prostora za torbico ali jo celo položiti na tla.Premer okrogle ploščice, ki jo položite na mizo, je 45 mm. Kovinsko držalo (kavelj) je zložljivo in ovito okoli ploščice, tako da držalo enostavno..
10,00 €
Brez DDV:8,20 €
Pahljača za oder ali vroče dni je odlična izbira za vse tiste, ki iščete udobno in praktično rešitev za sončne dni. Ta pahljača je posebej oblikovana za uporabo na odru ali v vročih poletnih dneh, saj nudi izjemno udobje in zračnost.S svojo kakovostno izdelavo in trpežnimi material..
15,00 €
Brez DDV:12,30 €
Predpasnik je izdelan iz 100 % bombaža. Kakovosten material zagotavlja dolgotrajno udobno uporabo tudi za profesionalne kuharice in kuharje.Trak okoli vratu se po dolžini prilagaja s kovinsko sponko, okoli pasu pa je dolg pas, s katerim predpasnik enostavno prilagodite vsaki postavi.Predpasn..
30,00 €
Brez DDV:24,59 €
Skodelice so izdelane iz kakovostne keramike in potiskane v barvah. Priporočamo ročno pomivanje, tako bo skodelica res dolgo časa ostala čudovita...
20,00 €
Brez DDV:16,39 €
Izdelana je iz kakovostnih materialov. Dvojna stena zagotavlja, da pijača ostane topla ali hladna dlje časa.Velikost je idealna za v torbico, zelo lepo pa bo okrasila vsako pisalno mizo, tako da jo boste imeli vedno z veseljem pri roki.Termo steklenica ni primerna za gazirane pijače...
25,00 €
Brez DDV:20,49 €
Vrečka iz 100 % bombaža pride prav čisto vsak dan. Material je kakovosten in trpežen, ročaji ravno prav dolgi, da torbo enostavno nosite v roki ali čez ramo.Vrečko lahko uporabljate kot vsakodnevno torbico, lahko pa jo tudi zložite in pospravite v torbico kot nujno opremo med nakupovanjem.Pr..
13,00 €
Brez DDV:10,66 €
Podstavek je izdelan iz kompaktne podlage in visoko kakovostne površine, ki je potiskana v barvah. Podstavek zelo enostavno očistite z vlažno krpo...
10,00 €
Brez DDV:8,20 €
Podstavki so izdelani iz kompaktne podlage in visoko kakovostne površine, ki je potiskana v barvah. Podstavke zelo enostavno očistite z vlažno krpo...
30,00 €
Brez DDV:24,59 €
Leseno stojalo, v katerega lahko elegantno pospravite 4 podstavke za kozarce.Velikost stojala: 63x76 mm..
11,82 €
Brez DDV:9,69 €
Moška majica
Novo -34 %
Majice so izdelane iz kakovostnega bombaža, struktura je komplaktna, vendar izjemno mehka in gladka na otip, zato so majice prijetne za nošenje.Kakovostno krojenje in šivanje zagotavljajo dolgo življenjsko dobo majicam.Moška oz. unisex majica je modno krojena in se prile..
23,00 € 35,00 €
Brez DDV:18,85 €
Ženska majica
Novo -34 %
Majice so izdelane iz kakovostnega bombaža, struktura je komplaktna, vendar izjemno mehka in gladka na otip, zato so majice prijetne za nošenje.Kakovostno krojenje in šivanje zagotavljajo dolgo življenjsko dobo majicam.Ženska majica je telirana, z lepo krojenimi rokavi in ima &..
23,00 € 35,00 €
Brez DDV:18,85 €
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)