Salon Zdravja in Lepote za Oba

~ Medicinska in kozmetična pedikura ~

Imate težave z glivično obolelimi nohti, otiščanci, kurjimi očesi, vraščenimi nohti, virusnimi bradavicami,…?

Ste sladkorni bolnik in vaše noge potrebujejo posebno oskrbo?

So vaše noge zdrave in potrebujejo samo kozmetično pedikuro?

Nudimo tudi pedikuro na vašemu domu in pedikuro za otroke.

 KJE SMO

Manina d.o.o.

Dunajska cesta 335, 1231 Lj – Črnuče

Dermatološko estetski center:

Bleiwesova ul.16 Kranj

KONTAKT IN NAROČANJE

Mateja – 031 384 808 Obiščite nas na facebooku

 

Prokozmetika, Art of beauty

Poslovna cona B 20
4208 Šenčur
 +386 42792290

Moj dan v Prokozmetiki katerega bi vsaka ženska morala imet enkrat na mesec. Priporočam obisk!

'Lepotičenje' Salome Chef v Prokozmetika, Art of beauty

Objavil/a Prokozmetika, Art of beauty dne 20. avgust 2017

 

BODIFIT LJUBLJANA

 Dunajska cesta 20, 1000 Ljubljana

Tel: 051 240 000

Popolnost BODIFIT programa na enem mestu!

BODIFIT Ljubljana je izpopolnjen, funkcionalen fitnes center, kjer se prelivata kakovost tradicije, osebni pristop in dovršenost.

BODIFIT program kot najuspešnejša slovenska znamka s 16-letno tradicijo s področja rekreacije, preventive in fitnesa uspešno deluje že v 6 centrih po Sloveniji (Bodifit Studenci, Bodifit Fontana, Bodifit City, Bodifit Celje, Bodifit Domžale in Bodifit Kamnik). Logična nadgradnja je bila, da je treba BODIFIT center z vso svojo kakovostjo, drugačnostjo in prepoznavnostjo postaviti tudi v samo jedro slovenskega naroda. S tem smo želeli doseči in izboljšati kakovost fitnes storitev v prestolnici. BODIFIT Ljubljana kot produkt večletnega dela na področju strokovno vodenih vadb in individualnega pristopa k rekreativcu je športno-rekreativni fitnes center, ki se nahaja samo 10 minut peš od tromostovja, ima hiter dostop z javnim prevozom in je v centru slovenske poslovne cone, ob Gospodarskem razstavišču, kjer ima več kot 100 podjetij svoje poslovne prostore. Hkrati s to bližino omogoča veliko možnosti mestnih parkirišč v neposredni bližini.

Sodobno opremljen center s široko paleto vadbenih poslastic je primeren za vse generacije in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT ponudbe:

 • Ugodna lokacija: 10 minut peš od tromostovja, hiter dostop z javnim prevozom, v centru slovenske poslovne cone, ob Gospodarskem razstavišču.
 • Športno-rekreativni center, ki se osredotoča na vse vadbe, še posebej pa smo specializirani za izboljšave telesne forme in postrehabilitacijo poslovnežev, športnikov in drugih posebnih ciljnih skupin (nosečnice, starejši, po poškodbah).
 • Velik, zračen, sodobno opremljen fitnes center. Zelo široka ponudba kardio naprav ter terapevtskih, medicinskih, preventivnih in izotoničnih naprav. V centru so tudi naprave, ki so v Sloveniji prava redkost, npr. plate loaded, in naprave znamk Precor, Life Fitness, Technogym, Cybex, Concept, Partrack, Teca, Porce, Trx in Flowin.
 • Na voljo so tudi specialni pripomočki za tiste, ki želijo (še) več: proste uteži, plezalne kletke in drugi cross fit pripomočki, široka paleta kinezioloških klopi in drugih pripomočkov z lastno težo.
 • Center ima svoj diagnostično-kineziološki center.
 • V centru se nahaja tudi Oddelek za preventivo in postrehabilitacijo.
 • Malo ter velika dvorana omogočata široko paleto najsodobnejših oblik vodenih vadb: več kot 20 vadbenih zvrsti (trije prestižni in učinkoviti vadbeni koncepti FIT, FUSION, SHAPE ter novosti sezone 2016/17 Fusion Balance, Fusion Just fit vol. 45, Shape Attack, Fusion Pilates, Fit Hrbtenica, Fit Seniorji, Bootybarre …).
 • Sprostitev in užitek. Prostor za savno (abonmajski, redni in VIP-termini), kjer boste uživali v kombinirani infrardeči in finski savni z dodatkom zeliščnih esenc.
 • Še več sprostitve in užitkov. Široka in pestra ponudba masaž: klasična, športna, terapevtska, mango masaže ter masaža z vročimi kamni.
 • V naslednjih mesecih bomo center še povečali (na 1000 m2), in sicer pripravljamo posebnost! Samo za vas bosta na voljo še dva zelo specializirana prostora: street workout s plezalno steno in prostor za dvigovalce uteži.
 • BODIFIT snacks&drinks bar s posebnimi super napitki, zdravimi zajtrki in drugimi beljakovinskimi napitki.
 • BODIFIT SHOP: ker stavimo na kakovost, imamo na policah le najboljše, kamor sodi znamka PhD iz Velike Britanije, ki ponuja izdelke s področja športne prehrane. Med dopolnili so tudi okusni beljakovinski napitki, prehranske ploščice, dopolnila za regeneracijo po vadbi, dopolnila za dobro počutje, vitamini, minerali, vadbeni pripomočki in tudi prehrambni hit zadnjih let – superživila znamke Purasana iz Belgije.

BODIFIT Ljubljana – sodoben eliksir odličnega počutja v osrčju jedra – v centru prestolnice!

Tudi jaz in Lucija Ćirović švicamo uz pomoč osebnega trenerja Grega Vrečar. Priporočam, najboljši v mestu!